04 de octubre de 2019
04.10.2019
Diari de Girona

Carrefour dona material escolar a Creu Roja Girona

L'objectiu és alleugerir la despesa de la tornada a l'escola per a les famílies vulnerables

04.10.2019 | 17:34
Carrefour dona material escolar a Creu Roja Girona

La Creu Roja de Girona ha rebut més de 3.700 euros en material escolar per a infants en risc social, una aportació provinent de la cadena de supermercats Carrefour.

Aquesta donació, que a Catalunya s'ha concretat en 55.000 euros que revertiran en més de 18.000 menors en situació de vulnerabilitat socioeconòmica, s'emmarca en la campanya «Tornada a l'escola solidària».

Es tracta d'una iniciativa promoguda per la Fundació Solidaritat Carrefour a favor de la Creu Roja, que va néixer amb l'objectiu de reduir l'impacte econòmic que l'inici del curs escolar representa per a famílies en situació d'emergència social.

La donació beneficia els fills de les famílies que participen en algun dels programes socials de Creu Roja, que finança amb fons propis i amb aportacions com aquesta o d'altres empreses o administracions. L'inici de curs sempre és un moment sensible per a aquestes persones, amb dificultats per assumir el cost de la tornada a classe, que inclou el material escolar però també la roba i l'alimentació. 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook