El ciclista accidentat ahir a Santa Pau ha mort a l'hospital durant la passada nitha mort a l'hospital durant la passada nit. El jove no ha pogut superar les ferides.

L'accident de trànsit va deixar la víctima ferida crítica i el SEM el va evacuar al Trueta en helicòpter. Va quedar ingressat a l'UCI en estat greu però no va poder recuperar-se.

El jove de 23 anys era esportista professional. Era natural de Torregrossa (Lleida) i vivia a Banyoles actualment.

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit (ART) de Girona estan investigant el succés per aclarir-ne les causes. Tot apunta que el ciclista que circulava per la via va perdre l'equilibri, es va desviar del seu carril i va xocar frontalment contra un turisme que circulava en direcció contrària.

En el moment de l'accident el jove anava per la GI-524 amb un company, del seu actual equip Team Compak Camplo Caro de Tarragona.

Va resultat ferit crític després de topar contra un cotxe que anava per la carretera que uneix la Garrotxa amb el Pla de l'Estany.

L'accident va provocar el tall de la via durant prop de dues hores i llavors, es va donar pas alternatiu.

Al lloc dels fets s'hi van traslladar els Mossos d'Esquadra, diverses unitats del SEM i els Bombers de la Generalitat.

Ciclista amb projecció

La víctima, Modest Capell, era un esportista amb molt futur en el món del ciclisme. Per exemple, segons el diari Segre, va guanyar el Campionat de Catalunya de contrarellotge individual de la categoria sub-23 i també va ser bronze en el Campionat de Catalunya elit contrarellotge 2019 i va guanyar el calendari 2019 de la Copa Critèrium.