Un cotxe que circulava amb excés de velocitat va envestir la nit de dissabte a diumenge un cambrer que estava treballant al bar Tot Ric, situat al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí, a l'alçada dels números 43-45. La víctima, que té al voltant de 20 anys d'edat, va ser traslladada a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va ingressar a l'UCI en estat crític, segons informen fonts de l'hospital.

Els fets, que es van produir quan faltaven deu minuts per a les dotze de la nit, van tenir lloc quan el jove creuava el carrer mentre treballava i va ser atropellat per un vehicle que circulava a una velocitat més alta de la permesa. Segons testimonis dels fets, l'impacte va ser molt aparatós, i la víctima es va endur un fort cop al cap. Van desplaçar-se fins al lloc de l'accident dotacions de la Policia Local, els Bombers, i els Serveis d'Emergències Mèdiques.

Excés de velocitat

Després de l'accident, el concuctor del vehicle va donar negatiu en les proves d'alcoholèmia i de drogues, tal com confirma l'alcalde de la localitat baix-empordanesa, Jordi Colomí. Així, indica, la causa de l'accident seria l'excés de velocitat en una carretera que passa per dins del nucli urbà de Torroella.

La víctima es troba en estat crític i amb pronòstic reservat a l'hospital Trueta de Girona. La Policia Local elabora l'atestat i s'encarregarà de la investigació.