La campanya «Cap nen sense bigoti», de l’Obra social ”la Caixa” i CaixaBank, ha sumat 65.749 litres de llet per al Banc dels Aliments de Girona que, des d’ara i fins a final d’any, es distribuirà entre 5.479 menors en risc de vulnerabilitat social.

A Catalunya, la iniciativa ha recollit 773.231 litres de llet que beneficiaran més de 64.000 menors i a Espanya, 2,5 milions de litres. L’Obra Social ”la Caixa” va fer una aportació inicial de 200.000 litres de llet i CaixaBank ha ofert 4.000 oficines, que n’han fet difusió perquè els clients se sumin a la recollida a través de microdonatius.

A més, per tenir un abast més gran, l’entitat financera ha posat tots els seus canals digitals (agrupats a CaixaBankNow) a disposició dels ciutadans, a més d’habilitar donacions a través de l’enviament de SMS. Els 60 centres de gent gran de l’Obra Social ”la Caixa” de tot el territori també s’han sumat al lliurament físic de cartrons de llet.

Més de 230 entitats socials han contribuït a la recollida de llet, amb l’ajuda de 806 voluntaris de ”la Caixa” que hi han col·laborat a través de 535 activitats satèl·lit i més de 1.324 hores de voluntariat. Els voluntaris de ”la Caixa”, en coordinació amb els bancs d’aliments provincials corresponents, han organitzat punts de recollida en supermercats i durant les activitats esportives i a l’aire lliure.