15 de octubre de 2019
15.10.2019
Diari de Girona

El Premi Mestres 68 guardona la Fundació Pallach i Tortell Poltrona

La resta de premis són per a la professora Margarida Falgàs i dues mencions a títol pòstum

15.10.2019 | 00:20
El Premi Mestres 68 guardona la Fundació Pallach i Tortell Poltrona

L'associació educativa Mestres 68 entregarà els XXIV Premis Mestres 68 a la professora Margarida Falgàs i Isern, a Fundació Pallach i a Jaume Mateu, més conegut com a Tortell Poltrona del Circ Cric.

Els premis s'entregaran el proper divendres 25 d'octubre i també reconeixeran a través d'una menció honorífica a títol pòstum l'activista, polític i professor universitari Jaume Botey i Vallès i la professora Dolors Vilanova i Bantí. El Premi Mestres 68 té per objectiu valorar i reconèixer la tasca desenvolupada en el món de l'educació per l'acció feta per persones, grups o entitats, i ja sigui en l'educació formal, en el lleure o en qualsevol altre àmbit.


La decisió del jurat

El reconeixement es lliura a partir de propostes presentades per qualsevol col·lectiu o entitat justificant els mèrits pedagògics de la persona o entitat que es proposa i els proposats en són coneixedors només quan són guardonats.

Enguany el veredicte del vint-i-quatrè Premi Mestres 68 l'ha fet un jurat format per tretze persones representatives del món educatiu i ha decidit guardonar la professora Margarida Falgàs i Isern amb el Premi personal, la Fundació Pallach amb el Premi institucional, Jaume Mateu, conegut com a Tortell Poltrona, amb el Premi nacional, i els professors Jaume Botey i Vallès i Dolors Vilanova i Bantí a la menció honorífica a títol pòstum.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit