Matí mogut a les comarques de Girona amb talls d'infraestructures, en aquesta cas de carreteres:

Un grup de persones talla des de pels volts de les set del matí la carretera C-65 a l'altura de Cassà de la Selva per la crema de fustes i d'altres objectes al mig de la via.

L'incident es produeix al quilòmetre 21, en la confluència amb la carretera C-25, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

El CDR Cassà es troba al darrere de l'acció i ha improvisat un esmorzà coent carn a la brasa al mig de la carretera.

Arran del tall de la via, es fan desviaments per l'interior del municipi. Però estudiants de l'institut també han bloquejat aquest matí també aquest punt del municpi.

Finalment, els Mossos han desallotjat els manifestats pels volts de quarts d'onze. Però han tornat a ocupar la via poca estona després.

A banda d'aquesta carretera, pels volts de dos quarts de deu del matí s'ha iniciat un altre tall de carreteres en un altre punt estratègic de les comarques de Girona, l'N-141. Aquí un grup d'estudiants de l'institut de Bescanó s'han desplaçat a la travessera del poble i impedeixen el pas de vehicles per una via que uneix Girona amb la Garrotxa i la Selva.

Gairebé simultàniament, a Celrà un grup de joves, de l'institut de la població, s'han situat sota el pont de la via del tren que hi ha a la C-66 i tenen bloquejada aquesta carretera. Una via que a la mínima sol quedar col·lapsada quan hi ha un accident de trànsit i si el tall té una llarga durada, podria afectar de retruc a d'altres vies de la província, com l'AP-7 o l'N-II.

Finalment però a Celrà s'ha reobert la carretera a quarts d'onze del matí.

També hi ha hagut manifestacions que impedeixen els pas de vehicles a la C-63 a Anglès i a l'N-260 a Olot des de mitjans matí.

Segueix en directe tota la informació i les reaccions a la sentència del judici del procés des d'aquest enllaç.