Ahir al matí, els operaris van retirar l'últim pal de llum vell que quedava pendent després de l'inici de les obres de condicionament de la xarxa elèctrica. Segons ha explicat l'alcalde Santi Reixach, ahir van treure uns pals que quedaven pendents després de la finalització de la major part de l'actuació.

Les obres van començar fa uns mesos i van consistir en la substitució dels fanals de més de vint anys d'existència per uns de nous. Primer van canviar els fanals del nucli urbà i de la zona de Santa Margarida de Bianya i al final han canviat els del costat de la N-260.

Segons l'alcalde, les intencions han estat millorar el dia a dia dels veïns i l'estalvi energètic que representa el canvi de llums convencionals per leds. Les obres acabades ahir van tenir un cost de 150.000 euros que han estat finançats a parts iguals entre l'Ajuntament i la Diputació de Girona.

L'alcalde ha explicat que ara l'objectiu és canviar els llums del nucli de Llocalou que estan al costat de la carretera N-260. També, són uns llums vells que consumeixen molt. L'alcalde ha explicat que per poder canviar els llums demanaran ajut del PUOSC.