17 de octubre de 2019
17.10.2019
Diari de Girona

Marxa de milers d'estudiants pel centre de Girona

És una nova mobilització de rebuig a la Sentència del Procés

17.10.2019 | 12:21

Milers d'estudiants gironins s'han manifestat aquest migdia pels carrers de Gironaen protesta per la sentència del procés. Segons fonts municipals, hi hauria unes 4.000 persones.

Posteriorment, els estudiants han ocupat el pati del rectorat de la Universitat de Girona.Han reclamat al rector, Quim Salvi, que obligui a suspendre les activitats avaluables aquesta setmana. La membre del sindicat SEPC, Anna Selvas, ha explicat que el comunicat que es va enviar no és suficient i s'han reunit amb Güell per demanar-li que canviï la seva posició i diu que no es mouran d'aquí fins que els doni una resposta.Abans d'ocupar el pati del rectorat, els estudiants han entrat a l'Institut Vicens Vives on han llegit un manifest."Presos polítics, llibertat", "Els carrers seran sempre nostres", "Fora les forces de l'ocupació" i "Visca la terra" són les consignes més repetides, acompanyades de sons de botzina.

La convocatòria de vaga s'emmarca en 7 2 hores d'aturada als centres de secundària, convocada primer pel Sindicat d'Estudiants (SE) i des d'avui també pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC).
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook