Veïns de Cassà de la Selva, bona part d'ells estudiants, van tallar ahir i per tercer dia consecutiu la carretera C-65. Van escollir de nou un punt estratègic, la rotonda coneguda popularment com la «dels taps» -pels taps de suro gegants que hi ha-, que dona accés tant a la C-65 com a la carretera que porta cap a l'Eix Tranversal.

El grup de manifestants va cremar pneumàtics a la calçada per tal de fer una barricada i després van aprofitar per fer carn a la brasa per esmorzar.

Pels volts de les deu van marxar sense que fos necessària cap mena d'intervenció policial. En canvi, dimarts els Mossos sí que van actuar i fins i tot van carregar contra alguns dels mobilitzats.

Les Marxes per la Llibertat van interrompre, tocades les dues del migdia, la circulació a sis carreteres en direcció a Barcelona, va informar el Servei Català de Trànsit (SCT). L'AP-7 va quedar tallada a Subirats i el Vendrell; la C-58, a Vacarisses; la C-17, a Parets del Vallès, i l'N-II a Arenys de Mar. D'altra banda, manifestants van tallar l'A-7 a Tarragona i també van tallar la circulació de diverses línies de Rodalies.

A Badalona, un grup va ocupar les vies passat el migdia i va interrompre la circulació de trens de l'R1 i l'RG1 fins que es van retirar a les 14.10. La presència de persones a les vies entre Tarragona i Reus va obligar a tallar la circulació i va afectar trens de l'RT1, R14 i R15 de Rodalies de Renfe.