El XVIII concurs de fotografia subaquàtica Fotosub Vila de Blanes, que havia de realitzar-se ahir al matí a la platja dels Capellans, es va haver d'ajornar per segona vegada consecutiva, novament a causa del mal temps a la mar. La competició està organitzada pel Mola Mola Club d'Escafandrisme, i en aquesta nova edició era puntuable per a la Copa Catalana de Fotografia Subaquàtica. Inicialment, el concurs de fotografia subaquàtica s'havia de fer el passat 22 de setembre, i ja es va haver de suspendre per la mateixa raó que ahir.

Ara bé, la segona data programada per al concurs coincidia amb el final del calendari de competició. És per això que ahir va acordar-se que es consultaria amb la federació si és possible celebrar el concurs el 24 de novembre. Abans de decidir anul·lar la competició d'ahir, diversos membres de l'entitat i també alguns dels participants, que s'havien trobat a primera hora del matí, van valorar in situ l'estat de la mar, coincidint amb què la principal dificultat hagués estat a l'hora de sortir de l'aigua.

Per al concurs d'ahir hi havia 12 parelles de submarinistes inscrites, procedents del Port de la Selva, Platja d'Aro, Mataró, Vilanova, Mollet i d'altres localitats. Pel que fa a representants de Blanes, n'hi havia quatre.

Si finalment el concurs de fotografia subaquàtica no pot celebrar-se fora del calendari, seria la primera vegada que no es porta a terme des que va iniciar-se fa divuit anys.