La pluja no va espantar les dues mil dones que van participar en la Tercera Cursa Solidària de la dona a les Preses. Tanta participació va satisfer les organitzadores, que han valorat la xifra de molt considerable.

Els beneficis recollits seran donats a Oncolliga Girona perquè els destini a projectes adreçats a malalts de càncer de la Garrotxa.

En un dia de pluja i un principi de fred, milers de dones es van reunir a la línia de sortida, on hi havia la gegantessa de les Preses. Abans de començar la correguda, l'alcalde de les Preses, Pere Vila, va dirigir unes paraules d'agraïment a les participants i les organitzadores.

També hi havia la presidenta d'Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer, que es va mostrar molt contenta i va felicitar les organitzadores pel treball i la feina ben feta. Després, una gran filera de color rosa va travessar els carrers de les Preses. Es podien escollir dos recorreguts: un de cinc quilòmetres i un altre de deu quilòmetres. El de cinc quilòmetres estava adequat a tots els nivells de mobilitat i, en canvi, el de deu quilòmetres passava per camins del bosc de Tosca i la Fageda.