22 de octubre de 2019
22.10.2019
Diari de Girona

Més de dues mil dones, a la cursa pels malalts de càncer de les Preses

Lliuraran els beneficis de la cursa a Oncolliga Girona perquè els dediqui a projectes contra el càncer

22.10.2019 | 00:54
Abans de la sortida, les organitzadores es van fer una fotografia.

La pluja no va espantar les dues mil dones que van participar en la Tercera Cursa Solidària de la dona a les Preses. Tanta participació va satisfer les organitzadores, que han valorat la xifra de molt considerable.

Els beneficis recollits seran donats a Oncolliga Girona perquè els destini a projectes adreçats a malalts de càncer de la Garrotxa.

En un dia de pluja i un principi de fred, milers de dones es van reunir a la línia de sortida, on hi havia la gegantessa de les Preses. Abans de començar la correguda, l'alcalde de les Preses, Pere Vila, va dirigir unes paraules d'agraïment a les participants i les organitzadores.

També hi havia la presidenta d'Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer, que es va mostrar molt contenta i va felicitar les organitzadores pel treball i la feina ben feta. Després, una gran filera de color rosa va travessar els carrers de les Preses. Es podien escollir dos recorreguts: un de cinc quilòmetres i un altre de deu quilòmetres. El de cinc quilòmetres estava adequat a tots els nivells de mobilitat i, en canvi, el de deu quilòmetres passava per camins del bosc de Tosca i la Fageda.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook