Unes 400 persones, segons els Mossos d'Esquadra, s'han manifestat aquest migdia en favor de la unitat d'Espanya pels carrers de la ciutat de Girona. Els manifestants, convocats per l'Associació de Veïns de Vila-Roja, s'han aplegat a les 12 del migdia davant de la caserna de la Guàrdia Civil de Girona i han iniciat una marxa pels carrers de la ciutat fins a arribar a la subdelegació del govern espanyol.

Els concentrats portaven banderes catalanes i espanyoles, a més de cartells amb missatges com "100% catalans i 100% espanyols".

La marxa, que ha transcorregut sense cap incident, ha entonat diversos lemes com "Puigdemont, a prisión", "A por ellos" o "La independencia es una indecencia".

Al final del seu recorregut davant de la subdelegació del govern, els manifestants han felicitat a totes les forces de seguretat -Policia Nacional, Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil-.

Els CDR havien convocat una concentració antifeixista a la biblioteca Carles Rahola, a pocs metres de la ubicació on es concentra la manifestació convocada per l'associació gironina.