Una vintena d'alcaldes i tècnics d'ajuntaments de Polònia van visitar el dimecres passat Banyoles. Els responsables municipals es van interessar pel model de turisme i esport de la ciutat i van poder conèixer l'Estany i el Barri Vell.

Els representants municipals, que venen de la zona de Poznan, van ser rebuts a l'ajuntament per l'alcalde, Miquel Noguer, i la regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Anna Tarafa. En la benvinguda, a la sala de plens del consistori, Noguer els va agrair la visita i va destacar «la potencialitat de Banyoles pel que fa al turisme, vinculat a l'Estany i el Barri Vell, i també el turisme esportiu». Anna Tarafa va detallar als alcaldes el model turístic de la ciutat vinculat als eixos de natura, cultura i esport.

La visita a Banyoles, organitzada per la Federació d'Organitzacions Empresarials de Girona, forma part d'un recorregut per les comarques de Girona per conèixer experiències d'èxit en l'àmbit municipal que els alcaldes de Polònia puguin aplicar als seus pobles. Entre altres poblacions, els representants municipals han visitat, també durant aquesta setmana, Lloret de Mar i Olot.