Els Mossos d'Esquadra han detingut el conductor del vehicle que s'ha accidentat la matinada d'aquest diumenge a Aiguaviva (Gironès) i que ha provocat la mort d'un jove de 25 anys. Segons han informat els Mossos, el conductor ha donat positiu en el posterior control d'alcoholèmia i ha quedat arrestat per un delicte d'homicidi per imprudència greu i conducció sota els efectes de l'alcohol. El sinistre ha passat a tres quarts de quatre de la matinada a la Gi-533 a l'alçada d'Aiguaviva. El detingut ha perdut el control del vehicle que ha acabat sortint de la via i ha bolcant. Com a conseqüència del xoc, ha mort el passatger del davant, que era veí de Girona i tenia 25 anys.

Arran de l'accident s'han activat cinc patrulles de Mossos, tres dotacions de Bombers i dues ambulàncies del SEM que no han pogut fer res per salvar la vida del jove. El conductor ha quedat ferit lleu i se l'ha traslladat a un centre hospitalari de Girona on ha quedat en custòdia dels Mossos. La policia l'ha acabat detenint un cop se li ha donat l'alta aquest diumenge a la tarda, ja que havia donat positiu en el control d'alcoholèmia.

Amb aquesta víctima, són 151 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya