El Departament de Territori i Sostenibilitat ha anunciat la posada en servei de dos nous llocs de parada d'autobús a la travessera de la C-63 de Sant Feliu de Pallerols. Les obres que s'han dut a terme han consistit en l'adaptació de la urbanització per millorar l'accessibilitat dels usuaris als autobusos amb un pressupost de 190.000 euros.

L'alcalde de la localitat, Artur Colomer (Units per Sant Feliu-AM), ha exposat que la posada en servei de les noves parades suposa una millora en la seguretat a la travessera de la C-63. Ha explicat que, tal com estaven configurades abans les parades, la coincidència dels autobusos aturats a l'espera de viatgers i els turismes provocava molèsties als conductors.

Els autobusos que s'hi aturaran pertanyen a les línies Olot -Barcelona, Olot-Lloret, Olot-Amer-Girona i el Bus Transversal de la Garrotxa. Així mateix, aquesta nova parada també funcionarà per a les rutes de transport escolar, a partir de demà dilluns, dia 4 de novembre.

D'altra banda, els serveis de manteniment de carreteres, en els últims dies, han treballat en la millora de la seguretat al túnel vell d'en Bas.

Despreniments

Es tracta d'uns túnels situats a poca distància dels túnels de la Vall d'en Bas que eviten el pas dels vehicles pel poble de Sant Esteve d'en Bas. Els túnels vells estan situats a la C-63 dins del terme de Sant Feliu de Pallerols. Encara n'hi ha uns de més vells que només són usats per ciclistes i veïns.

En els túnels del terme de Sant Feliu de Pallerols, l'1 de setembre, van tenir lloc uns despreniments que van afectar dos turismes. Les pedres que van caure de les parets dels túnels van avariar un tot terreny.

Després d'atendre els afectats, l'Ajuntament va demanar als serveis de carreteres de la Generalitat la millora de la seguretat dels