La Comissió de La Marató

de la Fundació Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa organitza, el pròxim diumenge 22 de desembre, la vuitena edició dels playbacks de l'hospital a favor de La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries. Serà en dues sessions: a les 16.30 h i les 19 h, al Teatre Principal d'Olot, i hi participaran una cinquantena de

treballadors del centre. Els playbacks de l'hospital es faran una setmana després que tingui lloc el programa de televisió -15 de desembre-, que, per primera vegada, sortirà dels platós de TV3. Olot, juntament amb les ciutats de Tàrrega, Reus i Barcelona, serà un dels punts itinerants que acollirà La Marató. L'espectacle, com en edicions anteriors, comptarà amb una quinzena d'actuacions musicals i tindrà una durada aproximada d'una hora i mitja. El preu de les entrades és de 12, 10 o 8 euros, en funció de la ubicació de les butaques. Les entrades, que es posaran a la venda el dimarts 12 de novembre a les 10 h, es podran comprar als puntsde venda habituals d'Olot Cultura: a la pàgina web, a la taquilla del teatre i a can Trincheria.

La Marató de TV3 dedicarà aquest any el programa a les malalties minoritàries. Serà la segona edició dedicada a aquestes malalties, que afecten mig milió de persones a Catalunya, i se celebrarà el 15 de desembre, en una gala presentada per l'actor Quim Masferrer. Les donacions a La Marató 2019 es poden fer fins al 31 de març de 2020. En l'última edició, la comissió d'Olot va batre el rècord i va recaptar 9.014 euros.