L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, en el seu últim ple, va aprovar modificar el POUM de manera inicial per tal de millorar l'encreuament entre l'N-260 i la pujada de l'Estació. L'acord es va aprovar amb els vots de MES i l'abstenció d'ERC.

L'alcalde, Ramon Roqué (MES), va explicar que l'eixamplament de la cruïlla suposarà guanys en la visibilitat i en la qualitat urbanística de la zona.

Va precisar que la modificació està pactada amb carreteres de l'Estat, que és la titular de l'N-260. També va recordar que per poder fer l'ampliació va comprar una casa i un magatzem. Va exposar que a la casa encara hi viu una persona que els pròxims mesos haurà d'abandonar l'immoble.

El portaveu d'ERC, Sergi Albrich, va plantejar que veuen bé que hi hagi una zona verda a la cruïlla i potser places d'aparcament. En contra, Albrich va anunciar que s'abstindrien. Va argumentar l'abstenció pel fet que, segons ell, el camí per arribar a l'ampliació ha estat massa car. Va apuntar que pagar 160.000 euros per un edifici i ensorrar-lo és excessiu.

Albrich va exposar que, segons el seu criteri, el poble té altres prioritats, com la llar d'infants.