13 de novembre de 2019
13.11.2019
Diari de Girona

La Facultat d'Infermeria de la UdG dedica una sala a Carles Capdevila

L'acte d'inauguració tindrà lloc demà a les 6 de la tarda i hi haurà el rector, la degana i familiars del periodista

12.11.2019 | 23:59
La Facultat d'Infermeria de la UdG dedica una sala a Carles Capdevila

Demà a les sis de la tarda tindrà lloc l'acte d'inauguració de la Sala Carles Capdevila a la Facultat d'Infermeria de la Universitat de Girona (UdG). El motiu de la dedicació de la sala de reunions a Carles Capdevila és fer palès el reconeixement i estima de la Facultat d'Infermeria cap al periodista i comptar amb un espai especial que esperoni el diàleg i la interrelació entre els membres que conformen la comunitat universitària d'Infermeria.

En l'acte hi participaran el rector, Quim Salvi, la degana del centre, Carme Bertran i familiars directes del periodista.

Carles Capdevila i Plandiura va participar en actes acadèmics de diferent naturalesa a la UdG i va reforçar amb el seu discurs el valor personal i professional de les infermeres i infermers.

Capdevila va ser director del diari Ara durant cinc anys fins al 28 de novembre de 2015 i a partir d'aquesta data en va ser director-fundador. Va presentar i dirigir el programa Eduqueu les criatures a Catalunya Ràdio i el programa Qui els va parir a TV3, entre d'altres.

Va rebre el premi Pere Quart d'humor i sàtira el 1999 pel llibre Criatura i companyia i el 2016 el Premi Nacional de Comunicació. Va morir l'1 de juny de 2017 després d'una llarga lluita contra el càncer que li va fer reorientar les seves prioritats periodístiques per dedicar-les a revaloritzar els professionals que es dediquen a tenir cura de les persones.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit