17 de novembre de 2019
17.11.2019
Diari de Girona

Pau Presas, nou president del consorci de les Gavarres

El vicepresident de la Diputació pren el relleu de Santamaria en la institució, que agrupa vint ajuntaments

17.11.2019 | 00:04
Un moment del ple d'aquest divendres.

El vicepresident de la Diputació de Girona, Pau Presas, va ser escollit nou president del consorci de les Gavarres en el transcurs del plenari celebrat aquest divendres a Monells. Presas agafa el relleu al fins ara president en funcions, Fermí Santamaria, després de quatre anys al capdavant de la institució que actualment agrupa 20 ajuntaments del Gironès i del Baix Empordà.

Presas va agrair la tasca del seu antecessor i de l'antic gerent del consorci, Oriol Armet, a qui va atribuir gran part de la «bona salut del consorci, en uns moments complicats on molts dels consorcis han desaparegut o han quedat reduïts a la mínima expressió».

En aquest sentit, va dir que l'etapa que comença ha de servir per consolidar i ampliar el camí recorregut fins ara i seguir treballant en el desplegament del pla estratègic Gavarres 2025 que defineix les línies a seguir els propers anys, com la gestió dels boscos, el desenvolupament de noves iniciatives agrícoles o la promoció del paisatge i del patrimoni cultural de les Gavarres, juntament amb les relacionades amb l'educació, divulgació i protecció.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook