Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit ha denunciat un conductor circulant a 226 km/h per l'AP-7 a Sant Julià de Ramis.

El conductor del vehicle anava 106 quilòmetres per hora més ràpid del permès.

Es tracta d'un ciutadà alemany, de 62 anys i resident a Castell- Platja d'Aro. Està acusat de ser el presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir amb una velocitat penalment punible.

Els fets van passar el 15 de novembre en un control de velocitat que les patrulles de trànsit havien establert al quilòmetre 50 de l'autopista AP-7, dins del terme municipal de Sant Julià de Ramis.

Quan faltaven vuit minuts per dos quarts de dotze del migdia, els mossos van detectar un turisme que circulava a 226 km/h, en un tram limitat a 120 km/h.

Els policies van aturar el conductor i, després d'identificar-lo, li van notificar l'obertura de diligències penals com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària.

El denunciat, que no tenia antecedents, va quedar citat per tal que es presenti davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona quan sigui requerit.