Els Mossos d'Esquadra segueixen buscan els tres encaputxats que van assaltar a punta de pistola la parella que viu en una casa de la urbanització Vescomtat de Cabanyes de Calonge. La investigació està a mans de la Divisió d'Investigació Criminal de Girona i ha transcendit que a banda d'apuntar-los amb una pistola en tot moment perquè obrissin la caixa forta, mentre ho feien, parlaven de forma molt violenta amb l'home de la casa. Van amenaçar-lo de matar-li la dona si no els entregava el botí.

Finalment, els dos inquilins de la casa van entregar-los el que volien els lladres per evitar mals majors. Els delinqüents es van emportar diners, joies i telèfons mòbils.

Aquest assalt violent ha trasbalsat tota la zona del Baix Empordà, que entre els anys 2010 i 2014 va patir molts robatoris d'aquesta tipologia també, com aquest cas, en urbanitzacions de la zona. Els lladres en tot moment sabien qui era el seu objectiu, ja que busaven gent amb alt poder adquisitiu i sobretot que visquessin aïllats.