La Plataforma Feminista Gironina llegirà, dilluns a dos quarts de 8 del vespre davant els Jutjats de Girona, un manifest i encendrà espelmes amb els noms de totes les víctimes de violència masclista durant el 2019. El 25 de novembre és el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere. En la primera part de l'acte només hi participaran dones, mentre que en la segona es convidarà els assistents a encerclar els Jutjats, a l'avinguda Ramon Folch.

La plataforma està formada per la Xarxa Dones Girona, Xarxa de Dones de Caldes de Malavella, Moviment Democràtic de Dones, Dones Republicanes, Joventut Socialista de Catalunya, PACMA, JSUC, Catalunya en Comú, Marrecs de Salt, CCOO comarques gironines, Esquerra Republicana, ADAC, ACN, Canviem Salt, JNC, Junts per Catalunya Girona, PSUC, Plataforma Salvem la Devesa, Podem, FAV, UGT comarques gironines, PSC, Femme Inline i Lliures i Combatives.

Sarrià de Ter també s'uneix al Dia i, amb la Taula de les Dones del municipi, a les 6 de la tarda a les escales del Centre d'Arts Escèniques es farà un gran mural popular amb empremtes de color lila, tot seguit la lectura del manifest i encesa d'espelmes.