El Consell Comarcal de la Cerdanya ha impulsat una campanya que sota el nom «De nit 0.0, 0 agressions 0 agressors» vol fer especial incidència en l'eliminació de la violència de gènere en l'àmbit de l'oci nocturn. Durant tota la setmana, un programa d'activitats donarà a conèixer la campanya a la comarca.

L'ens comarcal ha dissenyat la campanya amb tres grans objectius: disposar d'un marc d'actuació consensuat i coordinat sobre violències sexuals en espais públics municipals; oferir resposta institucional i ciutadana contra les violències sexuals; i potenciar la cultura de tolerància zero sobre qualsevol agressió masclista i discriminatòria que es pugui produir a la comarca.

La campanya inclou la realització de diverses accions com ara l'establiment de punts d'informació a les festes locals, sessions formatives als centres educatius de la comarca o la difusió d'una imatge de campanya que es faci present arreu. El programa d'actes de la setmana inclou tallers d'autodefensa, xerrades i lectures de manifest, entre d'altres.