L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha tret a licitació la redacció de tres projectes constructius de depuradores a Medinyà (Gironès), Gualta (Alt Empordà) i Campelles (Ripollès). Es podran presentar ofertes fins al 22 de gener de 2020 i els contractes, un cop adjudicats i signats, tindran una durada de vuit mesos, amb una inversió global propera als 349.000 euros.

D'altra banda, s'ha adjudicat amb un pressupost d'uns 80.000 ? la redacció del projecte constructiu per millorar el sanejament del municipi de Campllong (Gironès) mitjançant la connexió amb el sistema de sanejament de Riudellots de la Selva (Selva).

A Medinyà, dins el terme de Sant Julià de Ramis, s'ha de definir la capacitat de la depuradora i el traçat dels col·lectors en alta; el pressupost per a la redacció del projecte és de 109.909.

Per millorar el sanejament de les aigües residuals de l'Alt Empordà, s'ha tret a licitació el contracte de construcció de la depuradora de Gualta, amb un pressupost superior als 115.700 euros. El darrer contracte tret a licitació consistirà en la redacció del projecte de la depuradora de Campelles, amb un pressupost superior als 125.300 euros.