L'Audiència de Girona ha condemnat a 4 anys i 6 mesos de presó el violador reincident jutjat per fer tocaments a una nena de 6 anys a Girona el 20 de setembre del 2017. La sentència conclou que l'acusat, Edwin Enrique Granda, va "assetjar i fustigar" la menor.

El tribunal detalla que el processat va veure la nena quan estava a un parc amb la seva àvia i el seu germà. Va començar a parlar amb ells i els va seguir fins a un supermercat del carrer Orient. "Un cop a l'interior, i aprofitant un moment que l'àvia no hi era, la va rodejar amb els braços per darrere", conclou la sentència.

La nena va intentar desempallegar-se'n però l'acusat "la va agafar amb més força" per la zona "del baix ventre i pectoral" i li va acabar fent un petó al coll. El condemnen per un delicte d'abús sexual a menor de 13 anys amb agreujant de reincidència.

La mateixa Audiència el va condemnar l'any 2011 per violar una noia durant les Fires de Girona del 2009. L'acusat està en presó preventiva des del juliol passat per agredir sexualment una menor de 13 anys al barri de Santa Eugènia el matí del dia de Sant Joan.