Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes quan robaven bobines de coure en una empresa de Banyoles.

El vigilant de seguretat va detectar els lladres i els agents de la comisaria de Banyoles van aconseguir detenir-los quan intentaven fugir.

La investigació continua oberta i no descarten més detencions relacionades amb aquest fet.

Els arrestats són tres homes de 25, 38 i 41 anys, de nacionalitats italiana i croata, a qui s'acusa de ser els presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

Els fets van passar diumenge al carrer Puigpalter de Banyoles on, cap a dos quarts d'onze de la nit, el vigilant de seguretat d'una empresa va detectar unes persones a l'interior de la nau.

Els Mossos ràpidament es van desplaçar cap al lloc i, juntament amb el vigilant de seguretat, van fer recerca de les persones que haurien accedit a dins d'un magatzem de l'empresa.

Els agents van visualitzar tres homes que, en veure's sorpresos, van fugir corrents. Un d'ells va poder ser atrapat i detingut a dins de l'empresa. Mentre se l'escorcollava se li va trobar una eina tipus bec de lloro, un lot, uns guants i un buf per tapar-se la cara.

Pocs minuts després una altra patrulla va localitzar i detenir, a l'exterior de l'empresa, el segon individu i poca estona més tard es va detenir el tercer individu, que s'havia amagat dins una canonada al costat d'una riera.

Finestra forçada

Els policies van comprovar que a la part posterior de l'empresa hi havia una finestra forçada i des d'allà havien accedit a la nau. A dins ja havien preparat quatre bobines de coure per emportar-se-les i havien obert una persiana metàl·lica per extreure-les.

La investigació continua oberta i la policia no descarta més detencions relacionades amb aquest fet.

Els detinguts, que tenien antecedents, passaran avui dia 17 de desembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.