El cos de la Policia Local de Cassà de la Selva ha incorporat aquest mes cinc nous agents per ocupar les places de la plantilla que havien quedat vacants, que representa més d'un 25% del total dels efectius. D'aquesta manera, arriben als 19 agents del total de plantilla per a les tasques de seguretat i regulació de l'espai públic, prestació d'auxili, prevenció, atenció i servei en general als ciutadans en el municipi.

Per celebrar la seva entrada al cos, es va organitzar un acte institucional amb l'alcalde, Robert Mundet; el regidor de Governació, Marià Montsunyer i els comandaments de la Policia -el cap de Policia Alfons Serrano i el sergent Josep Lara- van donar personalment la benvinguda als nous agents, que els van desitjar una bona incorporació i sort en les seves tasques.

Amb l'entrada d'aquests nous cinc agents, Cassà de la Selva ja compta amb tots els 19 policies, 15 homes i 4 dones. Dues de les vacants van sorgir perquè dos agents han començat l'escola de policia a Mollet del Vallès, l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, i les tres altres vacants eren d'agents que havien marxat a treballar a altres municipis.