Nadal i Sant Esteve moguts pels Bombers amb tres incendis d'habitatges destacats però sense danys personals. El més important va tenir lloc la matinada del dia de Nadal a Vilablareix. Va cremar un viver particular i les flames van causar afectacions a les façanes de dues cases. La pitjor part se la va emportar la casa que té el petit hivernacle al jardí. La paret va quedar molt fumada i amb possibles afectacions d'estabilitat.L'incendi es va declarar quan faltaven uns 20 minuts per les dues de la matinada en una parcel·la situada al carrer del Canigó de Vilablareix.

Fins al lloc s'hi van desplaçar sis dotacions dels Bombers. Les flames eren molt altes quan hi van arribar, ja que cremaven amb gran intensitat i afectaven un petit viver al jardí de la casa. Pels volts d'un quart de tres de la matinada, els Bombers van donar el foc per controlat. Tot i l'ensurt ningú va resultar afectat.

L'incendi va cremar totalment el viver d'uns 60 metres quadrats que està situat a la part de darrere d'una casa del carrer Rocacorba.

A l'interior d'aquest petit hivernacle, segons els Bombers, hi havia un dipòsit de gasoil, caixes i material divers de jardineria que van ser un combustible ràpid de cremar. Les flames van ser de gran intensitat i això va provocar que la façana posterior de la casa que té aquest viver quedés molt afectada. L'incendi també va causar afectacions a l'envà pluvial de la casa del costat, que llinda amb el jardí. L'interior d'aquest immoble també va quedar afectat pel fum. Els propietaris de la casa més afectada van haver de ser reallotjats per l'Ajuntament.

Durant el vespre de Nadal, els Bombers van treballar en un incendi de xemeneia en una casa de la Vall d'en Bas. Les flames van destrossar part del sostre de la casa, situada a la zona de les Mulleres. Malgrat el fort ensurt, cap persona va resultar ferida. La matinada de Sant Esteve es va declarar un altre incendi, en un pis de la plaça Poeta Marquina de Girona. Va cremar una cortina sintètica i el mobiliari del balcó.