Els Bombers de la Generalitat van rescatar amb helicòpter, diumenge passat, tres persones amb diverses lesions, cap d'elles greu, a les comarques gironines. Això suposa la meitat dels rescats efectuats arreu de Catalunya.

A la província de Girona, dues persones van necessitar assistència al Ripollès. A Setcases, es va evacuar amb helicòpter a les 13.41h un home de 40 anys que havia caigut mentre feia una travessa amb raquetes de neu des de Vallter al pic del Gra de Fajol Petit i havia relliscat uns 100 metres per la neu. Presentava policontusions, i hi van haver de treballar el grup d'emergències mèdiques i el GRAE dels Bombers. Ben a la vora, a la zona de Puig Estela, a Pardines, un helicòpter dels Bombers, juntament amb GRAE i GEM, van rescatar a les 14.41 hores un parapentista que havia patit una ferida a la cama en el moment d'enlairar-se. Els Bombers el van traslladar fins a l'ambulància del SEM.

Al cap de Creus, entre les cales de Rostella i Murtra, situades al terme municipal de Roses, es va rescatar amb helicòpter una dona accidentada en una zona de roques, que va ser evacuada amb policontusions pel SEM. Els fets van tenir lloc a les 14.20 h.

Als Pirineus de Lleida, els tres rescats van tenir lloc a la Vall d'Aran. A les 13.30 h es va traslladar una dona de 53 anys que s'havia fet mal al turmell mentre caminava per una pista forestal. A les 13.47h es va assistir a una dona de 47 anys que es trobava al costat d'un refugi amb una possible fractura al braç. A les 14.41 h es va evacuar des d'una zona fora pistes de Vaquèira un home de 23 anys amb politraumatismes.