31 de desembre de 2019
31.12.2019
Diari de Girona

El primer nadó de l'any a les comarques gironines és un nen que es diu Hèctor i ha nascut a Olot

El primer nadó de l'any a Catalunya és un nen que ha nascut a Terrassa

01.01.2020 | 10:34
El primer nadó de l'any a les comarques gironines és un nen que es diu Hèctor i ha nascut a Olot

El primer nadó de l'any de la demarcació de Girona és l'Hèctor Nuñez Soler. Ha nascut a les 00.26 hores a l'hospital d'Olot i és el primer fill d'una parella resident al municipi. El nadó ha pesat 3,440 quilos i fa 52 centímetres.

A la demarcació de Barcelona, l'Aleix, és el primer nadó del 2020 nascut en un hospital del sistema públic de salut a Catalunya. Segons ha informat el Departament de Salut de la Generalitat, ha nascut quan passaven quatre minuts de la mitjanit a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (Vallès Occidental). Ha pesat 3,870 quilos.

A Lleida, el primer petit que ha nascut és la Irene. Ho ha fet a la 1.36 hores a l'Hospital Comarcal del Pallars, a Tremp, i ha pesat 2,960 quilos. Ha estat un part vaginal sense complicacions i, tant la mare com la nena, estan bé. Els pares del primer nadó lleidatà són de la mateixa localitat de Tremp. A l'Hospital de Santa Maria de Lleida, l'Aniol ha nascut a les 3.15 hores i ha pesat 3,39 quilos. Els pares són de Juneda i el part ha estat sense complicacions.

A Tarragona, el primer nadó ha estat l'Hèctor, que ha nascut a les 0.12 hores a l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla. Una mica més tard, a les 0.43 hores, ha nascut a Tortosa el Nil Gendre Bosch.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook