Un home de 32 anys va resultar ferit greu després de precipitar-se per una glacera mentre baixava a última hora de la tarda de dissabte passat a Montellà i Martinet, a la Cerdanya. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, van rebre l'avís cap a tres quarts de nou del vespre.

Els Bombers de la Generalitat van informar a través de les xarxes socials que va ser un amic que va alertar de l'accident, el segon del dia en aquesta localitat, on hores abans havia mort un jove de 23 anys mentre practicava snowboard. snowboardEls alpinistes feien el pas dels Gosolans amb grampons i la seva ruta es dirigia al refugi Prat d'Aguiló quan un d'ells va relliscar i va caure 200 metres pendent avall.

Les unitats d'emergències el van localitzar després d'una recerca intensa a un quart d'una de la matinada i presentava diversos traumatismes, principis d'hipotèrmia i dificultat respiratòria. El ferit va ser traslladat en furgoneta dels Bombers des de Prat d'Aguiló fins a Montellà, on l'esperava una ambulància medicalitzada del Servei d'Emergències Mèdiques, que el va traslladar a l'hospital de la Cerdanya en estat greu. També dissabte dues persones van morir en dos accidents mentre practicaven esports d'hivern al Pirineu, a Martinet i a la Vall de Núria.