La Policia Local de Vilanova del Vallès, a Barcelona, va detenir diumenge passat una persona amb 240 quilos d'haixix que duia embolicats en 47 paquets, després d'una persecució de més de 50 quilòmetres per l'AP-7, entre la localitat vallesana i Hostalric.

Els agents van rebre l'avís del cos policial del municipi veí de Vallromanes, en què es detallava que un vehicle de lloguer «sospitós» es dirigia a Vilanova del Vallès, per això es va muntar un punt de control al poble, però la furgoneta se'l va saltar i va investir el vehicle policial, segons va informar l'Ajuntament ahir en un comunicat.

Una patrulla policial va començar la persecució per l'AP-7 fins a la sortida 10, a Hostalric, on va rebre l'ajuda d'agents dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de la localitat gironina.

El conductor, davant l'arribada del peatge de l'autopista i la presència policial, va detenir la furgoneta i va fugir a peu per la zona boscosa de l'àrea.

Dos dels agents del cos de Vilanova van sortir darrere del sospitós i en aquest moment van aconseguir detenir-lo. Els agents van trobar a l'interior del vehicle els 47 paquets de droga i se'l van emportar detingut a la comisaria dels Mossos d'Esquadra.