Els examinadors de la Direcció General de Trànsit (DGT) estan de sort a Girona perquè s'incoporaran dos nous funcionaris al cos durant la primavera. La DGT ha ofert ja les places i està previst, segons fons sindicals del CSIF, que comencin a treballar a Girona el mes de març.

Amb aquestes dues incorporacions, hi haurà 13 examinadors fixos a la DGT provincial de Girona. Amb això, sumat a les dues persones de reforç i les hores extres dels funcionaris, asseguren des del sindicat, que finalment es podrà esponjar tots els exàmens de conduir pràctics pendents que hi ha a la província arran de les últimes vagues i la falta de personal.

Fa un any hi havia 6.500 alumnes pendents de fer l'examen pràctic del carnet de conduir a les comarques de Girona.

Des del CSIF celebren la decisió de la DGT d'incorporar més personal a Girona però lamenten que en canvi hi ha problemes a la seu de la Direcció General per falta de personal administratiu que complica els tràmits per acabar d'obtenir el permís de conduir. Segons asseguren, hi ha problemes per aconseguir cita prèvia a les instal·lacions i això dificulta els tràmits. Des del sindicat destaquen que esperen que amb la formació del nou Govern espanyol de coalició es comenci a desencallar la situació i es convoquin noves places administratives i així es pugui solucionar la situació que asseguren que s'ha convertit en insostenible per a les persones que s'han tret el permís.