13 de gener de 2020
13.01.2020
Diari de Girona

Miquel Gironès dona el seu llegat pessebrístic a Sant Jaume de Llierca

12.01.2020 | 23:39
Miquel Gironès i Jaume Cargol a l'acte d'agraïment.

Aquestes festes de Nadal tots els qui van visitar l'Ajuntament de Sant Jaume de Llierca van poder gaudir d'una mostra de pessebres de Miquel Gironès. Sant Jaume de Llierca podrà gaudir de forma permanent d'aquesta exposició, doncs el passat 14 de desembre, el mateix artista va donar la seva obra a l'Ajuntament.

L'exposició està formada per 13 diorames que representen els pessebres d'arreu del món, des dels coneguts paisatges de la Garrotxa fins als exòtics escenaris d'Egipte i Betlem.

El consistori va voler agrair la donació a l'artista en un emotiu acte a la Sala de Plens, on Gironès va poder explicar la seva obra i l'estreta relació que té amb el municipi. «Vaig néixer a Sant Jaume i amb 27 anys me'n vaig anar a viure a Olot. Amb aquests pocs anys hi faig fer molt bons amics. Sant Jaume sempre ha estat un municipi molt especial per a mi, i n'estic orgullós que sigui aquí on deixo el meu llegat pessebrístic», va recordar. L'alcalde del municipi, Jordi Cargol, va voler agrair al pessebrista «la seva generositat».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit