Incendis de vehicles a Blanes, Fornells i Figueres.

Els focs s'han declarat durant la matinada i avui el matí.

El primer dels incendis ha tingut lloc quan faltaven pocs minuts per les 12 de la nit. Aquí, la Policia Local de Blanes ha tingut un paper crucial, ja que ràpidament ha alertat els Bombers

El foc s'ha produït al barri de la Plantera, a tocar d'una zona comercial. Un veí ha donat l'avís a la Policia Local que ha pogut alertar els propietaris de la resta de vehicles del costat.

Els Bombers han extingit les flames de les dues furgonetes. Finalment, la més gran ha quedat del tot destrossada i la del costat, molt afectada.

En canvi els altres tres vehicles -dues altres furgonetes i un turisme- que s'han pogut retirar a temps, no han patit cap dany material.

En l'extinció de l'incendi han intervingut un total de sis agents de la Policia Local de Blanes, així com tres camions dels Bombers de la Generalitat i dues patrulles dels Mossos d'Esquadra, que també han donat suport en l'actuació.

A tres quarts d'una de la matinada, els Bombers han rebut l'avís que un vehicle abandonat a tocar del quilòmetre 709 de l'N-II a Fornells de la Selva també estava en flames. S'hi ha desplaçat amb dues dotacions. L'incendi ha tingut lloc en sentit nord i el vehicle ha cremat del tot.

Un altre incendi de vehicle també ha afectat un cotxe que estava aparcat aquest matí al carrer d'Eduard Rodeja de Figueres.

Els Bombers s'han activat quan faltaven pocs minuts per les nou i han extingit el foc poc després. Que finalment ha afectat la zona de la part davantera del vehicle sense més conseqüències.