Incendis de vehicles a Blanes, Fornells i Figueres. Els focs es van declarar durant la matinada i ahir al matí. Els Bombers van haver-se de mobilitzar i després d'extingir els focs, les flames havien afectat quatre vehicles.

El primer dels incendis va tenir lloc quan faltaven pocs minuts per les 12 de la nit. La Policia Local de Blanes va tenir un paper crucial, ja que ràpidament va alertar els Bombers que cremava una furgoneta i la del costat estava en perill.

El foc es va produir al barri de la Plantera, a tocar d'una zona comercial. Un veí va donar l'avís a la Policia Local, que va poder alertar els propietaris de la resta de vehicles del costat.

Els Bombers van extingir les flames de les dues furgonetes. Finalment, la més gran va quedar del tot destrossada i la del costat, molt afectada. En canvi els altres tres vehicles -dues altres furgonetes i un turisme- es van poder retirar a temps i no van patir cap dany material.

En l'extinció de l'incendi hi van intervenir sis agents de la Policia Local de Blanes, així com tres dotacions dels Bombers i dues patrulles dels Mossos d'Esquadra.

A tres quarts d'una de la matinada, els Bombers van rebre l'avís que un vehicle abandonat a tocar del quilòmetre 709 de l'N-II a Fornells de la Selva també estava en flames. S'hi van desplaçar amb dues dotacions.

L'incendi va tenir lloc a la Nacionial II, en sentit nord i el vehicle va cremar del tot, segons fonts dels Bombers.

A Figueres també es va produir un altre incendi de vehicle. En aquest cas l'incident el va patir un cotxe que estava aparcat al carrer d'Eduard Rodeja, a l'altura del número. Els Bombers es van activar quan faltaven pocs minuts per les nou i van actuar en l'incendi. Finalment, el fum i el petit foc que es va produir va ser a causa d'un tema elèctric. El foc va afectar la zona de la part davantera del vehicle sense més conseqüències.