Els hotels Llevant (Llafranc), Delamar (Lloret de Mar), el grup hoteler gironí MedPlaya i el càmping Salatà (Roses) van resultar guanyadors de la fase regional dels premis Hotels & Tourism.

Es tracta de la segona edició d'uns guardons atorgats per CaixaBank a la direcció territorial Catalunya -que inclou la demarcació de Girona, Tarragona i Lleida, i les comarques del Bages, Berguedà i Osona-, que reconeixen la innovació i transformació digital; la sostenibilitat i responsabilitat corporativa; i la modernització i reposicionament de les empreses turístiques en tot el país.

Càmping Salatà va guanyar en la categoria de Transformació digital, que va valorar el procés de digi­talització de l'empresa i l'aplicació ­innovadora de la tecnologia al ­negoci.

El premi a Millor Reposicionament o Reforma s'ha concedit a hotel Delamar -en la subcategoria d'establiments de més de 50 habitacions- i a hotel Llevant, pel que fa a 50 habitacions o menys, que van destacar per l'originalitat dels projectes de reposicionament o reforma, el seu disseny innovador i l'impacte en la destinació.

Finalment, Grup MedPlaya va estar guardonat amb el premi a la Responsabilitat Corporativa, que reconeix la sostenibilitat, el respecte mediambiental i la sensibilitat social del projecte, empresa o grup. El 22 de gener es coneixeran els guanyadors en l'àmbit nacional durant la celebració a Madrid de la fira turística més rellevant del sector, Fitur.