El Club Natació Olot ha acabat la primera fase de les obres de remodelació de les instal·lacions. Han durat un any i han tingut un cost aproximat de tres milions d'euros, dels quals 500.000 han estat subvencionats per la Generalitat. Les obres s'han fet mantenint l'activitat del club. Abans de fer-les van consultar els socis i no van decidir començar-les fins que la majoria va estar-hi d'acord.

Les obres han consistit a fer una sala d'aigües que acull una nova piscina principal de 25 metres de llarg i vuit carrers i una piscina d'ensenyament de 25 metres i quatre carrers amb una profunditat menor. Es tracta de la part més visible de la reforma.

Han fet un nou gimnàs amb una sala de fitnes i musculació, dues sales d'activitats dirigides, sauna, dos vestuaris estàndards i dos vestuaris adaptats i accés amb ascensor. Està situat a la primera planta.

Una altra millora ha estat una piscina exterior situada davant mateix de la nova sala d'aigües. Es troba envoltada d'una extensa zona de gespa i arbres i fa 25 metres de llarg, amb una gran escala que facilita l'accés a usuaris de totes les edats. Aquesta piscina està pensada, especialment, per gaudir durant els mesos d'estiu, ja sigui nedant o per refrescar-se, i també compta amb servei lliure de gandules.

Les noves instal·lacions se sumen a la resta d'equipaments, ja existents, que fan que les instal·lacions del Club siguin úniques a la Garrotxa, com la seva piscina interior de competició de 25 metres i vuit carrers, quatre pistes de tennis, tres pistes de pàdel, servei de bar i camp de futbol.

La previsió del club és començar una segona fase de les millores ben aviat. En aquesta segona part remodelaran l'edifici central d'atenció al soci, el bar, la sala de juntes i la sala de banys. També estudien fer uns únics vestuaris que facilitin l'accés a la piscina coberta sense haver de sortir a l'exterior.

Les instal·lacions velles tenien més de cinquanta anys.