L'Ajuntament de Llagostera ha fet vuit noves contractacions de perfils diversos -des de l'àmbit de manteniment fins al de l'administració- gràcies al finançament del programa de Treball als Barris del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC).

En primer lloc, reforça l'Àrea de Promoció Econòmica amb la incorporació de dos perfils tècnics d'inserció i prospecció del mercat labora, així com un més en participació ciutadana, auxiliar administratiu d'atenció ciutadana, informador turístic, agent ambiental i dues persones per a tasques de manteniment a la brigada municipal.

Les contractacions s'emmarquen en el programa de Treball als Barris del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya amb una aportació de 140.776,44 ?, un 20,8% més de finançament que en la convocatòria anterior.

«Amb la incorporació d'aquestes dues persones, per primera vegada l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Llagostera disposarà de tres tècnics, que permetrà millorar el servei i l'atenció a les persones del municipi», va destacar el regidor de Promoció Local i responsable del Pla de Barris, Eduard Diaz.

El Projecte de Treball als Barris posa a disposició de les entitats beneficiàries, com ara ajuntaments, un conjunt d'accions en l'àmbit de l'ocupació i del desenvolupament local, segons les necessitats de cada municipi . Els contractes dels perfils tècnics de l'Àrea de Promoció Econòmica són de 12 mesos per al 2020 i la resta, de 6 mesos.