L'Ajuntament d'Olot traslladarà la pista poliesportiva situada a la cruïlla entre el carrer Verge del Portal i el carrer Esgleiers. L'alcalde, Josep Berga (JuntsxCat), ahir va explicar que faran el trasllat per causa d'una sentència judicial i que la posaran en un lloc molt proper a la ubicació actual.

La pista va ser posada en servei el 2013 en els terrenys que ocupava l'antiga fàbrica de can Tané, ensorrada el 2011. És un equipament molt utilitzat per joves que viuen al nucli antic.

En una de les últimes juntes de Govern, l'Ajuntament va aprovar el projecte bàsic i executiu «trasllat de la instal·lació esportiva can Tané». L'acord de la Junta exposa que el projecte és per procedir a l'execució de la sentència que anul·la el projecte d'integració urbana espai d'enderroc can Tané. Explica que la modificació del Pla d'Ordenació Urbana Municipal aprovada el 2 de novembre de 2016 elimina la possibilitat de la construcció d'habitatges de protecció oficial i requalifica els terrenys edificables com d'equipaments comunitaris i possibilita la construcció d'aparcaments en soterrani.

La pista està situada prop de la plaça Capdenmàs i a dalt hi té aparcaments.