Tres accidents de trànsit amb vehicles bolcats en una sola nit a la demarcació, en els quals tres persones van resultar ferides. Una d'elles va haver de ser evacuada pel SEM en ambulància a l'hospital de Figueres.

Dos dels accidents van tenir lloc al mateix municipi i a la mateixa carretera: a la GIV-6216 de Castelló d'Empúries. El primer accident va succeir cap a les onze de la nit i va consistir en una sortida de via d'un turisme que va bolcar dins d'un rec. La conductora, de 28 anys, no va resultar atrapada. Els Bombers la van immobilitzar amb el collarí fins a l'arribada del SEM, que va traslladar-la ferida lleu a l'hospital de Figueres. Poc després, els Mossos van rebre l'alerta que al quilòmetre 5 de la mateixa via hi havia hagut un altre sinistre: un vehicle va acabar mig tombat a la cuneta de la via i el conductor, de 45 anys, amb ferides superficials.

Finalment, l'últim accident amb un ferit lleu va tenir lloc a dos quarts d'onze, quan un cotxe va bolcar a la GIV-4016 a l'altura de Banyoles.