El fort temporal de mar ha deixat a Tossa de Mar una imatge insòlita inundant els carrers propers d'escuma.També s'ha pogut veure a Llançà.El fenomen es produeix quan el plàncton que està format per proteïnes, lípids i aminoàcids que es generen de l'activitat biològica d'aquests organismes, en unes determinades condicions quan hi ha temporal crea aquesta mena d'escuma.A la banda francesa, a Banyuls, s'ha pogut veure una imatge similar.

Des d'ahir al vespre la força de les onades està afectant la costa gironina que es va ressentint de les envestides del mar. A Blanes ha causat danys a dos locals.El restaurant cala Bona que estava tancat per temporada ha patit destrosses

en entrar l'aigua al seu interior. En un altre punt litoral el mar es va endur portes i material de l'interior d'un local que no està operatiu.

Els danys al litoral de Blanes són diversos amb una esquerda a la sortida de la riera o caigudes dels murs que separen la platja del passeig.

L'aigua, com arreu de les poblacions litorals inunda els punts propers com el pàrquing de plaça Catalunya.

A Castelló d'Empúries s'ha demanat no apropar-se als espigons i han senyalitzat els punts amb danys causats per les onades.

Al Baix Empordà, a Platja d'Aro, el mar també ha arribat fins als carrers propers i es demana precaució.

A Cadaqués es mantenen tancades des d'ahir al trànsit les ribes (Poal, Nemesi Llorens i sa Riera) i es demana també no apropar-se.

A l'Escala el mar ha arrencat peces de la barana del passeig del centre històric. Ha arrancat les parts superiors i les ha llançat en punts com el Port de'n Perris.