El pavelló de la Draga de Banyoles acollirà la 23 edició del Firestoc, que enguany tindrà lloc del divendres a la tarda fins al diumenge. Més d'una trentena d'expositors, repartits en 44 estands, ompliran el pavelló per oferir els seus productes coincidint amb el període de rebaixes d'hivern i amb les millors ofertes en roba, calçat, complements, roba de la llar, alimentació i esport.

Amb l'objectiu de facilitar la compra i la ubicació dels estands, es col·locarà un panell informatiu a l'entrada del pavelló per tal que els visitants puguin localitzar els diferents comerciants. La regidora de Promoció Econòmica, Anna Tarafa, va destacar que «el Firestoc tornarà a ser un bon aparador per als establiments comercials de la ciutat i un reclam comercial per als visitants que hi podran trobar les millors ofertes».

«Segones rebaixes»

Per la seva banda, la presidenta de l'Associació Banyoles Comerç i Turisme, Dolors Busquets, va valorar positivament que la fira ja obri el divendres i va assegurar que els visitants trobaran els millors productes amb les millors ofertes perquè ja hem començat les segones rebaixes».

Compres amb premi

Com en edicions anteriors, els compradors del Firestoc podran participar en el sorteig de 3 premis de 300, 200 i 100 euros que podran utilitzar en qualsevol botiga de l'Associació Banyoles Comerç i Turisme, entitat impulsora del Firestoc. Per participar-hi caldrà omplir una butlleta i dipositar-la en una urna que estarà situada a l'estand de l'Ajuntament de Banyoles que hi haurà a la mateixa fira. El sorteig es farà el mateix diumenge 26 a les 8 del vespre. Firestoc està organitzada per l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Banyoles i compta amb el suport de l'Associació Banyoles Comerç i Turisme, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.