El temporal Glòria també està deixant els seus efectes en el sector de l'educacióa les comarques gironines.

Des de primera hora del matí hi ha un degoteig de centres escolars que estan tancant portes o fan serveis mínims arran de la situació meteorològica.

La majoria són de la zona del Gironès i el Baix Empordà. On Protecció Civil ha demanat que la gent eviti desplaçaments per la situació meteorològica.

El departament Educació ha fet un tuit un especifica que 22.005 alumnes de les comarques de Girona no han anat a classe, pel tancament de centres al Baix Empordà, Alt Empordà, Selva, Gironès, Pla de l'Estany i Ripollès-

Al Gironès s'ha suspès el transport escolar en algunes zones de la comarca, segons ha difós el Consell a famílies de la comarca.

Mentre que al Ripollès, s'ha suspès la línia de transport escolar entre Molló i Camprodon per les nevades. Cosa que ha produït el tall de la C-38 entre Molló i Camprodon.

A la comarca de la Selva, el Consell comarcal ha informat que hi ha diverses línies de transport que no funcionen ja sigui perquè els centres han tancat o per la presència d'arbres a la via.

Pel que fa a centres escolars que han decidit suspendre les classes per exemple, hi ha els centres de Sant Feliu de Guíxols, de Banyoles, Salt, Hostalric o Sarrià de Ter. A Girona ciutat per exemple, l'ajuntament ha assegurat que les escoles bressol i els centres educatius de la ciutat funcionen amb normalitat, excepte l'escola bressol El Tren i l'institut Santiago Sobrequés, que han suspès les classes.