Els efectes de la borrasca 'Gloria' es seguiran notant amb intensitat en les pròximes hores a les comarques gironines, que es manté en alerta, segons les autoritats de Protecció Civil. L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) adverteix que al llarg de dimecres, podrien caure fins a 100 litres per metre quadrat en només dotze hores en punts de les comarques gironines. Una precipitació que se sumaria a l'acumulada durant el temporal i que fins dimarts a les 20 h, ja havia deixat més de 100 litres per metre quadrat en desenes de municipis. Cassà de la Selva (199 litres / m2), Girona (153 litres), Roses (153) i Monells (121) són les poblacions on més ha plogut.

La precipitació serà més continuada de matinada i de tarda, d'intensitat moderada o abundant. Aquestes pluges podran anar acompanyades de fang o neu granulada, amb una cota de neu que es situarà al voltant dels 1.600 metres, tot i que de matinada rondarà els 1.200 metres al Pirineu oriental.

A la meitat nord del territori i el nord de la Costa Daurada bufarà vent de Llevant moderat amb alguns cops forts i molt forts durant el matí i a la meitat sud s'imposarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat, amb mestral a la zona de l'Ebre.

Els avisos per temporal de mar continuaran sent de perill molt alt a tota la costa durant la matinada i fins a les 18:00 hores es mantindrà el perill màxim a la meitat nord, mentre que la meitat sud de Catalunya passarà a perill alt.

Entre les 18:00 hores i les 00:00 hores l'avís de temporal marí serà alt a tota la costa a excepció de les comarques del Baix Empordà i l'Alt Empordà, que mantindran l'avís de perill molt alt.

Pel que fa a les temperatures, les mínimes seran similars tot i que baixaran lleugerament a la zona de Lleida i de l'Ebre i quedarà lleugerament més alta en punts de la meitat est, mentre que les màximes seran lleugerament més altes a tot el territori.