A mesura que passen les hores i amb el temporal Gloria encara amb força, han paregut més destrosses en passejos marítims de diversos d'Empúries, Calonge i Palafrugell.

A l'Escala s'ha enfonsat el passeig que va des de la població fins a Sant Martí d'Empúries, davant de la platja del Potritxol.

El fort onatge ha causat un forat molt gran i ha enfonsat part d'aquesta via per als vianants.

A Sant Antoni de Calonge la força de l'onatge ha causat també estralls. Els espigons, segons assegura l'ajuntament han quedat malmesos. Unes edificacions que es van fer el seu dia per evitar que el mar s'emportés la sorra de les platges. Es demana precaució i que la gent no s'acosti.

A Palafrugell, l'ajuntament demana precaució i ha prohibit passar pels passejos. La Policia Local assegura que si es traspassen les balises no es dubtarà a sancionar la gent.

Els passejos de Llafranc, Tamariu i Callella de Palafrugell tenen nombroses destrosses ocasionades pel fort onatge d'aquests dies.

A Roses, l'Ajuntament està pendent de l'acumulació d'aigua a la zona de Santa Margarita, que ahir ja va patir l'entrada del mar i va inundar el passeig marítim i els carrers de primera i segona línia de mar. Precisament en aquest punt, avui hi han caigut dos arbres sense causar ferits que ja han sigut tallats i retirats pels operaris municipals.