Les fortes pluges que la pertorbació Gloria ha portat a la demarcació han deixat des de dilluns importants registres en diferents punts de les comarques gironines. L'Alt Empordà i el Gironès són les dues comarques on les estacions del Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) ha registrat una major acumulació de pluja, però les precipitacions van caure amb força arreu de la demarcació i van fer créixer els cabals dels rius. Segons el meteoròleg Gerard Taulé, no es registraven unes precipitacions tan abundants en 24 hores en un dia de gener des del 1982.

A Cassà de la Selva és on s'ha acumulat més aigua de pluja. Segons les dades recollides pel Meteocat, des de principis de setmana s'hi han ajuntat fins a 199 litres per metre quadrat, la xifra més alta fins ara d'aquest episodi meteorològic. Una altra localitat on la pluja ha caigut amb intensitat és la ciutat de Girona, on des de dilluns el temporal Gloria hi ha deixat 153 litres. La segueix Roses, el municipi de l'Alt Empordà amb més precipitació acumulada, amb 142,6 litres.

Però la pluja ha estat repartida, i al Baix Empordà, al nucli de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura s'hi han acumulat 121,3 litres per metre quadrat. En xifres similars es mouen Espolla (119 litres), Santa Coloma de Farners (117 litres), Portbou (115 litres), Fornells (113), la Tallada (113) i la Bisbal (107 litres).