El temporal Gloria ha causat danys i incidències en els ports de la Costa Brava.

Al port de Blanes, el fort onatge del temporal de llevant ha afectat una part emergida del dic. Ha causat un forat per on ara passen totes les onades.

Segons fonts de Ports de la Generalitat, gran part de l'energia s'ha concentrat en un punt d'aquesta infraestructura portuària. Hi ha ocasionat una obertura al dic.

Arran del succés, un equip de tècnics de l'ens de la Generalitat s'ha desplaçat al port per valorar els danys i la possible solució.

Al port de Palamós, l'afectació també ha estat destacada. A la zona de la marina hi ha hagut danys en unes naus del Club Nàutic. Que estan situades a tocar del vial que uneix el port pesquer i el port esportiu de la població. En aquest cas, els Bombers han hagut d'abalisar la zona de naus afectades per ensorrament parcial.

En aquest port es dóna el cas que un tripulant del mercant Manisa Star va caure ahir a la nit a l'aigua. Hi ha un operatiu de recerca activat.

A banda d'aquestes dues àrees, el temporal està fent mal en altres instal·lacions portuàries que pateixen un dels temporals més greus dels últims anys. Que obliga a mantenir la flota pesquera amarrada.

Ports de la Generalitat destaca diverses incidències com ara que al port de l'Escala una embarcació de nàutica popular s'ha enfonsat o que els Bombers han hagut de fer una actuació a l'Estartit per arranjar planxes metàl·liques del sostre d'una pèrgola. A la major part dels ports gironins a més, les onades són tan altes que han ultrapassat els dics.