Els veïns es troben sovint amb talls a les carreteres quan plou, ja que la zona té tendència a inundar-se amb temporals menys extrems que el del Glória. «Sempre que plou tenim el mateix problema, el que s'ha de fer és arreglar les carreteres com Déu mana», va reclamar Dani González, transportista del sector carni, aturat a una rotonda d'Ullà sense poder continuar el repartiment previst a Verges.

«Arriba l'hivern i és cada any igual. No ha de ser temporal de tres dies, és cada cop que plou», va queixar-se. En aquest sentit, va demanar «cunetes netes», elevar la via a més alçada i desbrossar els vorals. Segons González, es tracta sempre dels mateixos punts, com per exemple, entre Ullà i Verges o de Verges cap a Parlavà.

Toni Rodríguez, també transportista, va haver de fer molta volta per arribar a les seves destinacions. «Sortint de Figueres, havia d'anar a repartir per Torroella, Pals i l'Estartit i he hagut de passar per Celrà i fer tota la volta», va detallar Rodríguez. De tota manera, la inundació és excepcional, la majoria la compara amb el que es va viure el 82 i el 94. D'altres, amb més anys a l'esquena, diuen que la inundació és de «pa sucat amb oli» i que no té res a veure amb els aiguats que van viure als anys 40.